Over ons / Prijslijst


Welkom op de website van Body Clinic Bedum, praktijk voor afslanken, figuurverbetering,vet bevriezen, anti- cellulite, detoxen en stressreductie. 
 
Bij Body Clinic Bedum, (Groningen) Sinds 2011. Kun je terecht voor begeleiding bij afslanken, plaatselijke figuurverbetering, vet bevriezen, anti-cellulite, huidversteviging, detoxen en stressreductie. Wij bieden verschillende trajecten aan gericht op het verminderen van gewicht, gezondheidsklachten, figuurverbetering, stressreductie en het krijgen van meer energie. Met alle aandacht voor de cliënt!

De meest spectaculaire behandeling is de cryo-behandeling, plaatselijk vet verliezen door te bevriezen. 
Het bevriezen van vet is met name een effectieve behandeling voor de buik, de bekende 'love handles' in de taille, de bovenbenen en de rug. 
Geschikt voor zowel vrouwen als mannen.  In de regio Groningen / Bedum.   

Corona/hygiëneprotocol

Uit respect voor onze gezondheid vragen wij u onderstaande voorzorgsmaatregelen te respecteren;
 
We vragen je alleen binnen te komen (zonder begeleider) (In de ruimte bij Body Clinic Bedum passen slechts 2 mensen)
We verwachten dat je gezond bent (zonder klachten van hoesten, keelpijn, koorts, neusverkoudheid en/of diarree) (dit geldt andersom ook) 
Bij binnenkomst word je verzocht direct je handen te desinfecteren.
We houden ons zoveel mogelijk aan de 1,5 meter en gebruiken als dit niet mogelijk is mondkapjes
We geven geen hand.

Activiteiten en specialisme in mijn praktijk: 
Sinds 2011 door middel van diverse opleidingen/cursussen/trainingen op gebied van gewichtsmanagement, darmgezondheid, figuurverbetering en stress-release. 

Orthomoleculair suppletieadviseur- Meo Auxilio
Detox coach-Innerwave
Darmen & emoties- Innerwave
Coach- How2behealty
Zuurbase therapeut- Alka
Shockwave therapie- NT-e
Cryolipolyse- Lanette medical
Afslankmassage- Mood opleidingen
Coaching emotie eten- Gewoon Leven
Luiteren naar jezelf en de ander- Gewoon Leven
Voetreflexologie en aromatherapie- Helperhart
Stress-reductie- Heartmath
 
Nu ook de mogelijkheid om een gezondheidstest / stress-test meting te doen.

Plaatselijk vet verliezen door te bevriezen, uniek en de beste prijs/kwaliteit, in de regio Groningen / Bedum. Het bevriezen van vet is met name een effectieve behandeling voor de buik, de bekende 'love handles' in de taille, de bovenbenen/dijbenen en de rug. Deze methode is geschikt voor gezonde vrouwen als mannen. Resultaat na slechts één behandeling.

De 3D massagestoel, deze behandeling heeft een positief effect op nek- schouder & rugklachten en voor vermindering van stress. Dit is onze Vitaliteitsbehandeling! Kijk op deze site voor meer informatie.

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend (gratis)  intakegesprek met een “advies op maat” en bodyanalyse. We bespreken dan je doel en de mogelijkheden. Je kunt me mailen, info@bodyclinicbedum.nl of bellen naar: 06 12764602 (bij geen gehoor even mijn voicemail inspreken) Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Vriendelijke en gezonde groet,

Heleen Winterwerp

Share our website