Over ons


Welkom op de website van Body Clinic Bedum, praktijk voor afslanken, figuurverbetering en gezonde leefstijl en vitaliteit.
 
Bij Body Clinic Bedum, (Groningen) Sinds 2011. Kun je terecht voor advies en ondersteuning bij het verkrijgen van een gezond eet- en leefpatroon, afslanken, plaatselijke figuurverbetering, huidversteviging, detoxen en vitaliteit. Wij bieden verschillende trajecten aan gericht op het verminderen van overgewicht, gezondheidsklachten en het krijgen van meer energie. Met alle tijd en aandacht voor de cliënt!

De meest spectaculaire behandeling is de cryo-behandeling, vet verliezen door te bevriezen.

Plaatselijk vet verliezen door te bevriezen, uniek en de beste prijs/kwaliteit, in de regio Groningen / Bedum. Het bevriezen van vet is met name een effectieve behandeling voor de buik, de bekende 'love handles' in de taille, de bovenbenen/dijbenen en de rug. Deze methode is geschikt voor gezonde vrouwen als mannen. 

Nieuw is de 3D massagestoel, deze behandeling heeft een positief effect op nek- schouder & rugklachten en voor vermindering van stress. 
Dit is onze Vitaliteitsbehandeling! Kijk op deze site voor meer informatie.

Oeps....in verband met de grote drukte is er voor sommige behandelingen in kuurverband een wachtlijst. Neem gerust contact op, dan breng ik je op hoogte.

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend (gratis)  intakegesprek met een “advies op maat” en bodyanalyse. We bespreken dan je doel en de mogelijkheden. Je kunt me mailen, info@bodyclinicbedum.nl of bellen naar: 06 12764602 (bij geen gehoor even mijn voicemail inspreken) Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Vriendelijke en gezonde groet,

Heleen Winterwerp

Share our website