Over ons / Prijslijst


Welkom op de website van Body Clinic Bedum, praktijk voor afslanken, figuurverbetering en gezonde leefstijl en vitaliteit.
 
Bij Body Clinic Bedum, (Groningen) Sinds 2011. Kun je terecht voor ondersteuning bij het verkrijgen van een gezond eet- en leefpatroon, afslanken, plaatselijke figuurverbetering, huidversteviging, detoxen en vitaliteit. Wij bieden verschillende trajecten aan gericht op het verminderen van overgewicht, gezondheidsklachten, figuurverbetering, stressreductie en het krijgen van meer energie. Met alle aandacht voor de cliënt!

Activiteiten en specialisme in mijn praktijk: 
Sinds 2011 door middel van diverse opleidingen/cursussen/trainingen op gebied van gewichtsmanagement, darmgezondheid, figuurverbetering en stress-release. 

Orthomoleculair suppletieadviseur- Meo Auxilio
Detox coach-Innerwave
Darmen & emoties- Innerwave
Coach- How2behealty
Zuurbase therapeut- Alka
Shockwave therapie- NT-e
Cryolipolyse- Lanette medical
Afslankmassage- Mood opleidingen
Coaching emotie eten- Gewoon Leven
Luiteren naar jezelf en de ander- Gewoon Leven
Voetreflexologie en aromatherapie- Helperhart
Stress-reductie- Heartmath
 
Nieuw is de mogelijkheid om een stress-test meting / gezondheidstest te doen.

Plaatselijk vet verliezen door te bevriezen, uniek en de beste prijs/kwaliteit, in de regio Groningen / Bedum. Het bevriezen van vet is met name een effectieve behandeling voor de buik, de bekende 'love handles' in de taille, de bovenbenen/dijbenen en de rug. Deze methode is geschikt voor gezonde vrouwen als mannen. Resultaat na slechts één behandeling.

De 3D massagestoel, deze behandeling heeft een positief effect op nek- schouder & rugklachten en voor vermindering van stress. Dit is onze Vitaliteitsbehandeling! Kijk op deze site voor meer informatie.

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend (gratis)  intakegesprek met een “advies op maat” en bodyanalyse. We bespreken dan je doel en de mogelijkheden. Je kunt me mailen, info@bodyclinicbedum.nl of bellen naar: 06 12764602 (bij geen gehoor even mijn voicemail inspreken) Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Vriendelijke en gezonde groet,

Heleen Winterwerp

Share our website