Over ons / Prijslijst


Welkom op de website van Body Clinic Bedum, praktijk voor afslanken, figuurverbetering,vet bevriezen, anti- cellulite, spierstimulatie en huidverstrakking/lifting en anti-aging.
 
Bij Body Clinic Bedum, (Groningen) Sinds 2011. Kun je terecht voor begeleiding bij afslanken, plaatselijke figuurverbetering, vet bevriezen, anti-cellulite, spierversteviging en anti-aging. Wij bieden verschillende trajecten met alle aandacht voor de cliënt!

De meest spectaculaire behandelingen zijn de cryo-behandeling, plaatselijk vet verliezen door te bevriezen. 
Het bevriezen van vet is met name een effectieve behandeling voor de buik, de bekende 'love handles' in de taille, bovenbenen en de kin. 
Geschikt voor zowel vrouwen als mannen.  In de regio Groningen / Bedum.
En de EMSlim bodyshaping, zorgt voor verlies van vet en opbouw spieren. HIFU anti-aging behandeling voor het liften en verstrakken van de huid.
Nieuw is de AGE-reader meting. Meet je echte leeftijd!
  
Activiteiten en specialisme in mijn praktijk: 
Sinds 2011 door middel van diverse opleidingen/cursussen/trainingen op gebied van gewichtsmanagement, darmgezondheid, figuurverbetering en stress-release. 

Orthomoleculair suppletieadviseur- Meo Auxilio
Detox coach-Innerwave
Darmen & emoties- Innerwave
Zuurbase therapeut- Alka
Shockwave therapie- NT-e
Cryolipolyse- Lanette medical
Afslankmassage- Mood opleidingen
Coaching emotie eten- Gewoon Leven
Luiteren naar jezelf en de ander- Gewoon Leven
Voetreflexologie en aromatherapie- Helperhart
Stress-reductie- Heartmath
3Care voeding en leefstijl specialist
HIFU Jolange beauty
Behandelprotocolllen spijsvertering, maag, lever en darmen- Orthohealth foundation
Voeding en hormonen- Orthohealth foundation
VitEducatief- Glycatie (AGE reader meting)
 
Plaatselijk vet verliezen door te bevriezen, uniek en de beste prijs/kwaliteit, in de regio Groningen / Bedum. Het bevriezen van vet is met name een effectieve behandeling voor de buik, de bekende 'love handles' in de taille, de bovenbenen/dijbenen en de rug. Deze methode is geschikt voor gezonde vrouwen als mannen. Resultaat na slechts één behandeling.

Je bent van harte welkom voor een intakegesprek met een “advies op maat” en bodyanalyse. We bespreken dan je doel en de mogelijkheden. Je kunt me mailen, info@bodyclinicbedum.nl of bellen naar: 06 12764602 (bij geen gehoor even mijn voicemail inspreken) Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Vriendelijke en gezonde groet,

Heleen Winterwerp

Share our website