Over ons


Welkom op de website van Body Clinic Bedum, praktijk voor afslanken, figuurverbetering en gezonde leefstijl.
 
Bij Body Clinic Bedum, (Groningen) Sinds 2011. Kun je terecht voor advies over en ondersteuning bij het verkrijgen van een gezond eet- en leefpatroon, afslanken, plaatselijke figuurverbetering, huidversteviging, spierversteviging en detoxen. Wij bieden verschillende trajecten aan gericht op het verminderen van overgewicht, gezondheidsklachten en het krijgen van meer energie. Met alle tijd en aandacht voor de cliënt!

De nieuwste behandeling is de cryo behandeling, vet verliezen door te bevriezen.

Plaatselijk vet verliezen door te bevriezen, uniek en de beste prijs/kwaliteit, in de regio Groningen / Bedum. Het bevriezen van vet is met name een effectieve behandeling voor de buik, de bekende 'love handles' in de taille, de bovenbenen en de rug. Deze methode is geschikt voor gezonde vrouwen als mannen.  Vraag ook naar de mogelijkheden van het 'total body concept'

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend (gratis)  intakegesprek met een “advies op maat” en bodyanalyse. We bespreken dan je doel en de mogelijkheden. Je kunt me mailen, info@bodyclinicbedum.nl of bellen naar: 06 12764602 (bij geen gehoor even mijn voicemail inspreken) Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Vriendelijke en gezonde groet,

Heleen Winterwerp

Share our website