Over ons


Body Clinic Bedum is uw professionele praktijk voor afvallen, figuurverbetering, verjonging, huidverbetering, huidverjonging, cryolipolyse (vet bevriezen), anti-cellulite, huidverstrakking/lifting, onderkin behandelen en anti-aging. Wij zijn gevestigd in Bedum te Groningen, maar verwelkomen ook veel cliënten uit omliggende plaatsen zoals: Winsum, Loppersum, Appingedam, Delfzijl, Ten Boer, Zuidhorn, Middelstum, Hoogezand, Siddeburen, Assen, Winschoten, Veendam, Roden etc. U bent bij ons vanuit iedere regio van harte welkom!

Bij Body Clinic Bedum, (Groningen) bieden wij sinds 2011 o.a. begeleiding bij afslanken, plaatselijke figuurverbetering, vet bevriezen, anti-cellulite, spierversteviging en anti-aging. Wij bieden verschillende trajecten met alle aandacht voor de cliënt! 

Wil je advies over welke behandelmethode en/of traject geschikt voor jou zal zijn, neem dan contact op via de mail. Je bent ook van harte welkom voor een intakegesprek met een “advies op maat”. We bespreken dan je doel en de mogelijkheden. We zijn geopend van maandag t/m vrijdag. Je kunt ons mailen, info@bodyclinicbedum.nl of bellen naar: 06 12764602 (Altijd even mijn voicemail inspreken) We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

De meest spectaculaire behandelingen zijn de cryo-behandeling, plaatselijk vet verliezen door te bevriezen. 
Het bevriezen van vet is met name een effectieve behandeling voor de buik, de bekende 'love handles' in de taille, bovenbenen en de kin. 
Geschikt voor zowel vrouwen als mannen.  In de regio Groningen / Bedum.
En de EMSBODY/ EMSlim bodyshaping, zorgt voor verlies van vet en opbouw spieren. HIFU anti-aging behandeling voor het liften en verstrakken van de huid. 
Nieuw is de EMSFACE, deze spectaculaire behandeling voor het verjongen en liften van de huid.
Deze bieden wij als eerste in het noorden aan en daar zijn we best trots op! DE behandeling van 2024!

  
Activiteiten en specialisme in mijn praktijk: 
Sinds 2011 door middel van diverse opleidingen/cursussen/trainingen op gebied van gewichtsmanagement, darmgezondheid, figuurverbetering en stress-release. 

Orthomoleculair suppletieadviseur- Meo Auxilio
Detox coach-Innerwave
Darmen & emoties- Innerwave
Zuurbase therapeut- Alka
Shockwave therapie- NT-e
Cryolipolyse- Lanette medical
Afslankmassage- Mood opleidingen
Coaching emotie eten- Gewoon Leven
Luiteren naar jezelf en de ander- Gewoon Leven
Voetreflexologie en aromatherapie- Helperhart
Stress-reductie- Heartmath
3Care voeding en leefstijl specialist
HIFU en huidverjonging, anti-aging -Jolange beauty
Behandelprotocolllen spijsvertering, maag, lever en darmen- Orthohealth foundation
Voeding en hormonen- Orthohealth foundation
VitEducatief- Glycatie (AGE reader meting)

Body Clinic Bedum te Groningen is een professionele praktijk voor schoonheidsbehandelingen en behandelingen rondom het thema afvallen, afslanken, verjonging, figuurverbetering, huidverbetering en vet bevriezen. 

Plaatselijk vet verliezen door te bevriezen, uniek en de beste prijs/kwaliteit, in de regio Groningen / Bedum. Het bevriezen van vet is met name een effectieve behandeling voor de buik, de bekende 'love handles' in de taille, de bovenbenen/dijbenen en de rug. Deze methode is geschikt voor gezonde vrouwen als mannen. Resultaat na slechts één behandeling.

Je bent van harte welkom voor een intakegesprek met een “advies op maat” en bodyanalyse. We bespreken dan je doel en de mogelijkheden. Je kunt ons mailen, info@bodyclinicbedum.nl of bellen naar: 06 12764602 (bij geen gehoor even mijn voicemail inspreken) We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Vriendelijke en gezonde groet,
Body Clinic Bedum

Heleen Winterwerp

Share our website