Afslanken / dieet


3Care gezondheidsprogramma
 
Onze gezondheid wordt voor een groot deel bepaald door ons voedingspatroon. Maar hoe goed je ook je best doet, bijna niemand krijgt in deze tijd met een ‘normaal’ eetpatroon alle benodigde voedingsstoffen binnen. Soms weet men ook niet meer ‘wat is nu gezond?” Met tal van klachten zoals hoge bloeddruk, overgewicht, vermoeidheid, slecht slapen, buikvet etc. tot gevolg. Maar ook door stress, verzuring, medicatie, hormoonhuishouding etc. raakt het lichaam uit balans. Door het lichaam op celniveau te reinigen en te ondersteunen ontstaat er rust. Daar is een gezond lichaam bij gebaat, want vitaliteit begint met een ‘schoon’ lichaam, vrij van onnodige vetreserves en afvalstoffen.
 
Het 3Care gezondheidsprogramma zorgt ervoor dat het lichaam afvalstoffen en overtollige vetreserves verliest, maar zonder dat dit ten koste gaat van gezond spierweefsel. Het doel is dat iedereen lekker kan eten, zonder tekorten. Daarbij is het belangrijk voldoende water te drinken en dagelijks een half uur in de buitenlucht te bewegen.
 
Uitgangspunten
RUST – Herstel en voorkom tekorten. Een sterk huis heeft een sterk fundament nodig. Het zelf herstellend vermogen van ons lichaam moet daarom aangesproken worden. Door middel van een 28-daagse APK krijgt je lichaam als het ware een boost!
REINHEID – Geef darmen rust. Meer dan 70% van de huidige ziektebeelden vindt zijn oorsprong in de darmen. Het programma zorgt voor reiniging op celniveau. De relaties tussen darmen, stress, vermoeidheid, concentratieproblemen, vetopslag, hormonale klachten en voeding is inmiddels al bewezen. Daarom is darmherstel essentieel.
REGELMAAT – Reinig periodiek op celniveau. Begin met uw cellen te ontdoen van reservevet en ongewenste afvalstoffen.
 
Fase 1
Is bedoeld voor reiniging en herstel op celniveau. Het lichaam wordt overgeschakeld van een koolhydraatverbrander naar een vetverbrander. Dit gaat door 6 tot 12 keer per dag iets te eten. Je mag geen hongergevoel ervaren. In eerste instantie duurt deze fase 28 dagen. Als er meer tijd nodig is voor herstel, dan kan dit.
 
Fase 2
Is de overgang naar stabiliteit in het lichaam. Zo wordt de kans op terugval zoveel mogelijk beperkt. In deze fase gaat het lichaam stabiliseren. Je komt in een fase, waarin de gezonde levensstijl een vanzelfsprekendheid wordt. Je gaat je voedingspatroon geleidelijk uitbreiden en leer je jezelf bij te sturen, om terugval te voorkomen. Ook dit is een belangrijke fase, je wilt immers blijven genieten van een duurzaam resultaat.

Meten is weten
De resultaten gedurende het programma kunnen we meten met de Tanita en Quantum Magnetic Resonance Analyzer.
Hiermee kunnen we o.a. maagdarmfunctie, vtaminen en mineralen, aminozuren, celveroudering/anti-aging, pHwaarde/ verzuring, collageen etc. meten. Hiermee wordt de start van het programma en vervolgens verbetering van de gezondheid gedurende het programma, duidelijk in beeld gebracht.
 
Het startpakket van 3care is v.a. € 139,90 en omvat:
Een informatiemap met een uitgebreide beschrijving van het programma, voedingslijsten, boodschappenlijsten, tips, voorbeeldmenu’s met recepten voor 28 dagen, en hoe verder na de eerste 28 dagen. Een inlogcode voor de website met toegang tot nog meer informatie en recepten. Kijk voor meer informatie ook op: www.3care.eu
 
Het 3Care-programma kan een gunstige invloed hebben op:
Allergieën – Anti-aging – Bloeddruk – Bloedsuiker – Cholesterol – Concentratie – Darmen – Diabetes type II – Energie en vitaliteit – Eczeem – Fybromyalgie – Spieren en gewrichten – Hart- en vaatstelsel – Hersenen – Hoofdpijn – Huid – Insulineresistentie – Immuunsysteem – Libido – Menopauze – Migraine – Overgewicht – Pijn – Pré zwangerschap – Prostaat – Schildklier – Slaapkwaliteit – Spieren – Sport – Vermoeidheid – Zenuwstelsel 

De APK is een milde vorm van ketose

Koolhydraten uit echte voeding, en vooral groenten en fruit, zijn belangrijk voor de gezondheid van de mens. 3Care is, al meer dan 20 jaar, expert in milde ketose. De sleutel hierin is om voedingstekorten te voorkomen. Zo ervaart het lichaam minder stress bij ketose en krijg je gezonde koolhydraten uit echte voeding.

Het menselijk lichaam kent evolutionair 2 energieleveranciers:

  1. Via glucose, welke wordt aangemaakt na het eten van koolhydraten. Glucose wordt opgeslagen in de glycogeenvoorraad van de lever en dient als eerste bron van energie. Glucose levert altijd snelle, maar tijdelijke (kortdurende) energie.
  2. Via ketonen, welke worden aangemaakt als de eerste energiebron (glucose in de glycogeenvoorraad) op is en de energie opraakt.. Het lichaam schakelt dan (ook via de lever) over op de vetverbranding. Hiervoor wordt opgeslagen reservevet  (buikvet) gebruikt als energie. Deze energie heet ketonen. Als het lichaam hierop is overgestapt, wordt dat ketose genoemd. Deze vorm van energie komt iets trager op gang maar levert veel langer energie dan glucose. Daarom wordt ketose vaak duurzame energie genoemd. Ketose wordt ook wel vetverbranden genoemd.

Als er geen goede overstap plaatsvindt van glucose naar ketose, zal het lichaam op zoek gaan naar noodenergie en wordt er rechtstreeks energie uit spieren gehaald. Dit geeft spierverlies (ongezond). 

Ketose (via ketonen) is een natuurlijke vorm van het vrijmaken van energie. 3Care Excellent ondersteunt dit hele proces.


 
Maak vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek. Dit kan via het contactformulier op deze website of mail naar: info@bodyclinicbedum.nl
 


Reinigingskuur Let’s Detox!  

Een fit en energiek gevoel! Je voelt je goed, dat straal je ook uit. Je lichaam gaat bovendien efficiënt vetten verbranden, wat resulteert in gewichtsverlies of een betere lichaamssamenstelling. Innerwave is hét 100% natuurlijke gezondheidsprogramma dat je lichaam reinigt. Hiermee geef je je lichaam een boost en na enkele weken voel je het al; I’m Alive! Je voelt je fitter, je raakt je overtollige kilootjes kwijt en je vetpercentage verlaagd! 

Een goede gezondheid en ook afvallen begint in de darmen
Je darmgezondheid bepaalt je vitaliteit, je hormonale gezondheid, je immuunsysteem, je stemming en voor een groot deel je gewicht. Een goede gezondheid en ook afvallen begint in de darmen. Je darmbacterien zijn van directe invloed op je stemming, hoeveel energie je hebt, je immuunsysteem en hebben een belangrijke invloed op je lichaamsgewicht.
 
Situaties waarbij je aan de darmen denkt zijn: buikpijnen, krampen, stinkende ontlasting, winderigheid,en moeilijke ontlasting.
 
Er zijn echter veel meer klachten die ook uit de darm kunnen ontstaan,
Een opgeblazen buik, krampen, winderigheid, boeren na de maaltijd, misselijkheid, een slechte adem, diarree of juist verstopping, prikkelbaar darm syndroom en spastische darm.

Een niet goed functionerende spijsvertering kan echter veel meer invloed op je gezondheid hebben dan bovengenoemde klachten. Door een slecht functionerend spijsverteringsstelsel wordt je lichaam niet optimaal voorzien van goede bouwstoffen. Wanneer je een gezonde darmflora hebt die in balans is zal je je energieker, gezonder en sterker voelen. Ook zul je makkelijker in staat zijn om blijvend gewicht te verliezen. 

Er zijn ook klachten waar niet altijd de link met de darmen wordt gelegd zoals: acne, allergie, bloedsuikerschommelingen, brandend maagzuur, burn-out, candida, restless-legs, chronische vermoeidheid, pijnlijke gewrichten, depressies, eczeem, fibromyalgie, futloosheid, haaruitval, hoofdpijn en migraine, hoge bloeddruk, hooikoorts, langdurige overgangsklachten, reumatische aandoeningen, slaapproblemen, moeilijk kunnen afvallen, hoog vetpercentage, overgewicht, spierkramp, spierpijn, minder energie, ontstekingsgevoelig en een verminderd immuunsysteem. 
 
Je darmbacteriën en darmgezondheid zijn van directe invloed op je stemming, hoeveel energie je hebt, je immuunsysteem en hebben een belangrijke invloed op je lichaamsgewicht.
 
De vele bacteriën hebben namelijk de volgende functies:
Verteren van voedsel; zodat je zoveel mogelijk voedingsstoffen opneemt uit je voeding.
Reguleren van je eetlust; of je behoefte hebt aan zoet, suiker- en zetmeelrijke of gezonde producten.
Ze spelen een rol in je honger- en verzadigingsgevoel; raak je verzadigd na een gezonde, voedzame maaltijd? Stop je tijdig met eten? 
Reguleren van je stofwisseling; ze bepalen of je voedsel wordt omgezet in energie of in vet.
 
Voor een goede gezondheid en een natuurlijk lichaamsgewicht, is het van belang dat de goede bacteriën de slechte overheersen.
 
 
Is een detoxkuur iets voor jou? De resultaten van een Detoxkuur
Een detoxkuur kan baten bij onder andere: De mogelijke effecten van een reinigingskuur:
 
Hoge (harde) buik
 
Meer energie en vitaliteit!
Eczeem, allergie, huiduitslag Vermindering van lichaamsgewicht
Psoriasis Een verbeterde spijsvertering
Schimmels (candida), parasieten Een verbeterde stoelgang
Chronische vermoeidheid Een mooiere huid
Slecht immuunsysteem Een verbeterde stemming/gemoedstoestand
Blaasontsteking Meer weerstand
Vermoeidheid, lusteloosheid Meer uithoudingsvermogen
Stemmingswisselingen Meer kracht
Fibromyalgie Meer zin/levenslust/energie
Hoofdpijn / migraine Meer helderheid van geest
Hoge bloeddruk Meer creativiteit
Hoog cholestorol Normalisering bloeddruk
Slapeloosheid Normalisering glucosegehalte bloed (suiker)
Slechte doorbloeding Normalisering cholesterol
Licht tot zwaar overgewicht Verdwijnen/verminderen van huidaandoeningen
Gewrichtsklachten en Spierpijn Verminderen/verdwijnen hoofdpijn/migraine
Trek in ongezonde voeding en/of zoetbehoefte Verminderen/verdwijnen gewrichtsklachten
Spijsvertering maagklachten Verminderen/verdwijnen fybromyalgie
Opgeblazen gevoel Geen opgeblazen gevoel meer
Gasvorming/winden laten Platte(re) buik
Spastische prikkelbare darm Makkelijker afvallen
Obstipatie (verstopping) en/of diarree Verbeterde/diepere ademhaling
Grotere gevoeligheid voor infecties Rust/bezinning
Slechte adem Doorbreken van slechte gewoontes/ nieuwe motivatie
   

Maak een nieuwe start met de Innerwave detox / reinigingskuur deze bestaat uit de fases voorbereiden, kuren en weer opbouwen. De complete set bestaat uit 6 reinigende en darmfunctie herstellende producten en een gedetailleerd kuurboekje als duidelijke handleiding. In het kuurboekje wordt stap voor stap zeer duidelijk uitgelegd hoe de kuur op een juiste wijze dient te worden gevolgd.
De Innerwave kuur bestaat uit de volgende fases, op weg naar een gezond, fit en vitaal lichaam:
 
1. De Voorbereidingsfase (5 dagen)
Tijdens deze fase gaat men het normale voedingspatroon geleidelijk aan afbouwen en begint men met innemen van de volgende Innerwave supplementen: een hoogwaardige kruidenformule, organisch gerstegraspoeder, (rijk aan vitaminen, mineralen en anti-oxidanten) en Chlorella (een zeer mineraalrijk microalgen supplement) die de darmen reinigen, de darmwerking reguleren en die alvast zorgen voor een verwijdering van schimmels en slechte bacteriën uit de darmen.
 
2. De reinigings / detoxfase (3, 5 of 7 dagen)
Tijdens deze fase wordt sapvasten /smoothies (groente en fruit) of gepureerde groentesoep aangeraden voor het meest optimaal effect. Tijdens deze kuur heeft men géén hongergevoel dankzij de Innerwave supplementen. Deze reinigen de darm, absorberen gifstoffen en zorgen voor een vol gevoel in de maag. De Innerwave supplementen gerstegras  en Chlorella zorgen dat men alle belangrijke voedingstoffen binnenkrijgt zoals vitaminen, mineralen, aminozuren, anti-oxidanten en sporenelementen. Een futloos gevoel wordt hierdoor voorkomen.
Tijdens de sapfase maak je zelf de juices met een slowjuicer of blender. In het Innerwave kuurboekje vind je diverse heerlijke recepten samengesteld door Rens Kroes. Tegenwoordig kun je bij bekende supermarkten ook goede kant en klare smoothies vinden.

3. De Opbouwfase (4 dagen)
Deze laatste fase bestaat uit het weer opbouwen van een normale en gezonde voeding met daarbij ondersteuning van de darmregulerende Innerwave supplementen en versterking van de darmflora met de Innerwave Probiotica
€ 144,95

Bij dit Kuurpakket ontvang je 4 gezonde complete weekmenu's extra! Je maakt hiermee een start voor een gezonde leefstijl!

 


Nieuw voedingsprogramma (onder begeleiding) BE FIT, BE HEALTHY, BE SLANK  Raak verantwoord kilo’s kwijt, verlaag je vetpercentage en krijg meer energie.
 
Be-Slank maaltijd eiwitshakes bestaan uit plantaardige eiwitten en bevatten o.a. quinoa, sacha inchi en hennepzaad. De shakes zitten boordevol biologische powerfoods zoals; maca voor energie, ginseng wortel voor een sterk immuunsysteem, chlorella voor ontgiftende werking en spirulina voor de vitamines en mineralen. De shakes zijn rijk aan antioxidanten en bevatten extracten van kokosnoot bloemen, acai bessen, appel, acerola, wilde bosbessen en loganbessen.  Een maaltijd eiwitshake van Be-Slank is dus Puur natuur!  Heerlijk op smaak gemaakt met natuurlijke aroma’s, vrij van kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen, is glutenvrij en lactose-arm.
 
100% Plantaardige Shakes en heel Lekker!
Met de plantaardige eiwitshakes van Be-Slank kies je voor kwaliteit. De shakes zijn gemaakt uit een blend (mix) van maar liefst 6 verschillende plantaardige eiwitten welke allemaal hun energie vrijgeven op een ander tijdstip, en leveren daarom urenlang energie.
De eiwitshakes hebben een hoog eiwitgehalte per portie mét een hoge biologische waarde en bevatten nauwelijks suiker. Dit betekent dat je veel essentiële aminozuren binnenkrijgt. Hierdoor hebben deze eiwitshakes een zeer hoge voedingswaarde en val je er snel mee af. Boordevol gezonde voedingsstoffen en voldoende vezels voor een gezonde darmflora.
Vrij van kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen, ongezonde suikers en e-nummers.
 
Daarom is dit eiwitdieet makkelijk vol te houden en je behaalt een optimaal resultaat.
( Met 2 shakes per dag en 2 tussendoortjes en een aangepaste warme maaltijd) Je ontvangt een voedingsplan die voor jou het meest geschikt is op papier, zodat je direct kunt starten. Af en toe kom je langs voor een weegmoment /bodyanalyse om zo het resultaat goed te volgen. We volgen je gewicht, vetpercentage, het viscerale vet (vet wat rondom de organen bevind), vochtpercentage, botmassa, spiermassa, BMI en je metabolische leeftijd. Personen die onder begeleiding een eiwitdieet volgen hebben een beter resultaat. Begeleiding zorgt voor een stok achter de deur. Je doet het immers niet alleen!
 
Ingredienten: Plantaardige eiwit mix (gele erwt, bruine rijst, linzen, tuinboon, pompoen), vezelmix (acai bes, maqui bes, appel, camu camu bes, acerola, bosbes, rode bosbes, ginseng wortel, wortelsap, bietensap, tomatensap, spinazie, boerenkool, collard, peterselie, broccoli, spruiten, bloemkool), vitamines & mineralen mix, natuurlijke aroma’s, omega 3 (algen),zoetstof stevioglycosiden
 
Verkrijgbaar in de smaken vanille, aardbei, cappuccino, banaan, rode bosvruchten en limoen/sinaasappel
480 gram, geschikt voor 14 tot 16 maaltijden. € 28,-
 
Bereiding Je maakt de eiwitshake (30 gram, dit zijn 2 maatschepjes) aan met 250-350 ml koude halfvolle melk, sojamelk, amandelmelk of  rijstemelk. Goed roeren of shaken. Je kunt als variatie ook (soja) yoghurt / biogarde of kwark gebruiken, of half melk/ yoghurt.
 
Bij Body Clinic Bedum doe je dit dieet onder begeleiding. Je komt één keer per maand langs voor een bodyanalyse zodat je de resultaten goed kunt volgen.
 

Share our website