Ervaringen / recensies

  Reageer

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Acoustic Wave Therapy
Voor de cellulite op mijn benen heb ik een kuur gehad met de Acoustic Wave Therapy. Je voelt harde tikjes die aangebracht worden met een soort pistool. Je voelt direct dat het wat voor je huid doet. Na de behandeling zie je een rode gevlekte huid. Ik heb een heel goed resultaat gekregen. Ik zag na de vierde behandeling al een goed verschil. Een mooie elastische en strakkere huid heb ik gekregen. Ik heb ook mijn billen laten doen. Daar had ik van die lelijke putjes in, die ook te zien zijn door je kleding heen, als je een strakke broek aan hebt. Die putjes zijn helemaal weg! Ik had voldoende aan 10 behandelingen. Ik kan deze behandelingen zeker aan bevelen en ook bij Body Clinic Bedum. Je krijgt daar alle tijd en aandacht.

B. Zwama

Onderkin bevriezen
Ik heb een mooie kaaklijn gekregen en een strakkere huid dankzij de cryo behandeling voor de kin. Bijna 3 weken na de 2e behandeling zag ik het eerste resultaat. Nu 3 weken na de 3e behandeling zie ik een mooi en goed verschil. Ik vond het de eerste keer wel spannend en een vreemd trekkend gevoel, maar dat went heel snel.

A Slagter

15 kilo afgevallen
Zeer goede begeleiding en persoonlijke aandacht! Het is mij in de afgelopen 10 jaar nooit gelukt om af te vallen en mijn buikomvang te verminderen. Sinds ik bij Heleen ben heb ik geleerd zelf verantwoording te nemen voor mijn gezondheid, niets gaat vanzelf en die knop moest om! Dieet gecombineert met een cryolipolysebehandeling voor de buik. Inmiddels 15 kilo kwijt en een mooiere buik!

D van der Laan

nou moe
ik ben bij Heleen geweest, niet omdat ik dik ben, maar wilde graag iets minder buikvet, behandeling ondergaan. mijn bmi was. 28, ben gespierd dus mijn bmi is niet zaligmakend omdat spieren meer wegen dan vet. Mijn buikspieren komen weer iets te voorzien, maar ik vroeg Heleen om nog een behandeling, met korting…die korting die ze me aanbood was okee. Maar nu komt het, ze schreef : ik heb even in uw dossier gekeken en zag dat u heel veel vet heeft….Dat raakte me, want als ik sta is mijn buik bijna vlak, terwijl ze tijdens de behandeling zei, je hebt heel veel binnenvet ( om de organen ). nou zeg….dat raakte toen al. Een deskundige die zei tegen me, dat ze dat niet kon en kan meten op een weegschaal en zo’n tang waarmee ze je vet vastpakt….Ze heeft geen rekening gehouden met mijn behoorlijke gespierde bovenarmen, borstspieren en mijn grote schouderpartij. Dus ik ga er niet weer heen, of ze zal me het moeten uitleggen . Mijn mening van nu is, dat ze ondeskundig is maar zeker wel aardig en haar ruimte is prima in orde…let wel, in mijn geval vind ik haar ondeskundig, ik kan niet over en voor anderen spreken .

elze schollema

3Care
Ik heb eindelijk een leefstijlprogramma gevonden die bij me past. Het is heel goed te doen, ik voel me eindelijk weer fit en ben al 15 kilo kwijt. En ik ben vooral vet kwijt en wordt daardoor gezonder.

Anneke .

cryolipolyse
Wat een mooie nieuwe cryolipolyse apparaat heb je gekregen. Ik kon mijn hele buik nu laten behandelen met 3 applicatoren. De zes weken zijn nog niet voorbij, maar ik zie al veel verschil. Volgende keer wil ik graag mijn rug laten behandelen. Zeer tevreden dus!!!

Sandra V

Vet bevriezen en afslanken
Top Service!!!!!!

M de Jager

Kin bevriezen
Ik was je eerste klant (jij zegt client) die de kin bevriezing heeft gedaan. Binnenkort de 3e behandeling en ik vind het nu al heel mooi geworden. Ik had dit bijna in Amsterdam laten doen maar bij jou betaal ik veel minder. Dan wil ik over een poos nog mijn buik laten doen.

A. .

Cryolipolyse
Dit weekend een nieuwe broek kunnen kopen van 2 maten kleiner, dit dankzij 2 van deze mooie behandelingen. Ik kan het iedereen adviseren!

A .

dieet en Emslim
Ik ben al zo lang bezig en heb al heel veel geprobeerd. Nu Emslim behandelingen gecombineerd met 3care dieet. Dit is het voor mij! Afgevallen en een mooie strakke buik gekregen. Bedankt Heleen!

A v.d. W

cryolipolyse behandeling
Dik tevreden! Misschien moet ik 'dun' tevreden zeggen. Slechts één behandeling ondergaan door de buik te laten bevriezen, met een prachtig resultaat. Ik ben superblij. Ook prettige uitleg gekregen!

H W

3Care
Eindelijk een dieet gevonden (mocht ik niet zeggen) het is een leefstijl, waar ik echt goed mee kan afvallen en me eindelijk ook weer energieker voel. Ik had al van alles geprobeerd! Hiermee gaat je lichaam direct in de vetverbranding en spieren blijven behouden. Ik eet echt heel lekker en wandel daarbij iedere dag een half uur. Ik ben al een paar kilo kwijt en al veel vet in een paar weken tijd. Binnenkort krijg ik weer een meting met de bio resonantie en kunnen we de verbeteringen (hoop ik) ook zien. Ik heb alle vertrouwen in 3Care.

R. O.

EMSLIM
Dankzij de EMSLIM behandelingen ben ik afgevallen, dat is me nooit eerder gelukt. Mijn figuur is positief veranderd. Wat een mooie uitvinding.

. .

EMSlim
Oh wat is dit een mooie kuur. Ik zie mijn buik veranderen. Ik vind die samentrekkingen nu zelfs prettig. Ik sport normaal heel actief, maar dat lukte nooit met mijn buik, nu zie ik hem slanker worden. Ik ga er nog even mee door hoor.

. Bakker

eMSlim
Geweldige ervaring Voelde dat het echt wat deed Goede uitleg Ben in overweging

Janet Hofman

Begeleiding bij het afvallen
Onder begeleiding de detox kuur gedaan in combinatie met lymfedrainage behandelingen. Totaal 10 kilo afgevallen en dat op een perfecte verantwoorde manier. Het voordeel van de kuur is dat je precies weet wat en je gaat eten en alle recepten kreeg je erbij. Alles in een leuk pakket. Ook nog een cryolipolyse behandeling gehad voor de buik, dit was echt een cadeautje hoor! En een heel mooi resultaat! Ik heb fijne begeleiding gehad en ben dus heel positief!

A S

Vet bevriezen
Na eerst alles te hebben vergeleken, koos ik voor Body Clinic Bedum vanwege de prijs/kwaliteitsverhouding. De behandeling duurde ongeveer een uur en ondertussen lag ik heerlijk met een kopje thee en tijdschrift. Na 6 weken ben ik vooral vet kwijt aan de zijkant/taille. En dat hoopte ik ook, dus ik ben zeer tevreden!

H Been

Stress reductie
Heel tevreden met de stress reductie. Ik heb d.m.v. oefeningen geleerd hoe is me positiever kan voelen. Ik schrok van het resultaat van de stress-test, ik ben er direct mee aan de slag gegaan, zoiets doe je uiteindelijk ook voor je gezondheid. Het heeft me veel zelfvertrouwen gegeven en ik zit nu gewoon goed in mijn vel. Af en toe doe ik de stress-test nog wel even bij Heleen.

. B

3D Massage
De behandelingen ingezet om mijn spierspanning te verminderen en dat is zeker gelukt. De stoel masseert schouders, nek, rug, benen, armen en een voortreffelijke voetmassage.

H .

Cryolipolyse
Slechts één cryolipolyse behandeling op de buik heeft mij 100% meer zelfvertrouwen gegeven!!!

. .
Share our website