Ervaringen / recensies

  Reageer

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Stress reductie
Heel tevreden met de stress reductie. Ik heb d.m.v. oefeningen geleerd hoe is me positiever kan voelen. Ik schrok van het resultaat van de stress-test, ik ben er direct mee aan de slag gegaan, zoiets doe je uiteindelijk ook voor je gezondheid. Het heeft me veel zelfvertrouwen gegeven en ik zit nu gewoon goed in mijn vel. Af en toe doe ik de stress-test nog wel even bij Heleen.

. B
15/10/2019

3D Massage
De behandelingen ingezet om mijn spierspanning te verminderen en dat is zeker gelukt. De stoel masseert schouders, nek, rug, benen, armen en een voortreffelijke voetmassage.

H .
12/07/2019

Cryolipolyse
Slechts één cryolipolyse behandeling op de buik heeft mij 100% meer zelfvertrouwen gegeven!!!

. .
06/06/2019

Vet bevriezen
Ik heb een mooi effect gehad na een cryo behandeling op de buik en heb nu nog een behandeling gedaan voor de zijkanten / lovehandles. Ik verwacht er weer een mooi resultaat van. Ik ben ook tevreden over de adviezen die ik kreeg. Bedankt.

B .
29/04/2019

Vet bevriezen met de cryo behandeling
Dit was voor mij wel de meest geschikte behandeling ooit (al heel veel geprobeerd) Ik heb een mooie buik gekregen met minder vet. Met begeleiding ook nog afgevallen en het persoonlijke contact vond ik erg prettig. :) :)

b z
17/01/2019

Detoxkuur
Ik was één van de eersten die bij jou onder begeleiding de detoxkuur heeft gedaan. Ik was al zeer verrast over het mooie resultaat, maar je hebt me begeleid naar een goed eetpatroon. Ik voel me erg op mijn gemak bij jou, je hebt me gemotiveerd en laten inzien dat ik trots op mezelf kan zijn met dit mooie resultaat. Af en toe kom ik nog langs voor de heerlijke presso behandeling en kan ik ook weer even op de weegschaal om het resultaat te zien. Yes inmiddels 10 kilo afgevallen!!!!!!!!!

A. F.
03/01/2019

Presso en lymfedrainage
Ik heb voor de lymfedrainage gekozen omdat het mij niet lukte om af te vallen. Heerlijke behandeling en nu lukt het om af te vallen. Dit had ik blijkbaar nodig!

H B
07/10/2018

Detoxkuur
Fantastisch dat je nu ook de opleiding tot detoxcoach hebt gedaan. Ik ben tevreden over al jouw behandelingen en trajecten die je geeft. Ik kom gauw langs voor een detoxkuur, ik wil met een beetje meer energie de winter in gaan.

A V
25/09/2018

Vet bevriezen
Ik heb een cryo-behandeling op de benen gehad en daarna een kuur voor huidverstrakking. Het is heel mooi geworden. Ik kreeg een oprecht advies. De sfeer is er goed, je gaat er gewoon graag heen.

H. F.
03/08/2018

begeleiding
Fantastische begeleiding, ik ben nu ruim 10 kilo kwijt! Dankzij jouw begeleiding en het plantaardige eiwitdieet. Super, ik ga nog even door!

anoniem a
24/05/2018

Cryo behandelng
Wat een mooie behandeling! ik ben boven de 50 en hoewel ik best veel beweeg, hoopte er zich toch teveel vet op rond mijn middel. Meerdere behandelingen gehad en ik ben zo blij met mn slanke taille! Mn kleding staat me veel beter en mn zelfvertrouwen in gegroeid. Wat ook heel fijn is dat Heleen je zoveel geznde tips en informatie erbij geeft. Het is altijd weer leuk om naar Heleen te gaan

M W
13/03/2018

Vet bevriezen
Als man wil ik ook even reageren. ik dacht altijd dat dit iets voor vrouwen was, maar dat vet bevriezen is voor iedereen een perfecte behandeling. Na de tweede behandeling op mijn buik, zag ik mijn buikspieren weer en dat is me met sporten de laatste jaren nooit gelukt, dus ik kan het ook de mannen aanraden!

anoniem .
27/02/2018

Pressotherapie
Ik heb een Pressotherapie/lymfedrainage kuur gedaan omdat ik nogal last van stress had en hormonale problemen. Ik vond het altijd een zeer prettige behandeling waar ik mij goed bij kon ontspannen. Ik kan nu ook beter slapen.

A K
04/02/2018

Vet bevriezen
Een tweede cryo behandeling gehad en een nog beter resultaat dan de eerste. Ik ben ook zeer tevreden met de benadering/service die ik kreeg. Je kunt er gewoon met plezier naar toe gaan!

A. is
08/01/2018

Vet bevriezen en dieet
Nu ik flink wat vet op mijn buik ben kwijt geraakt door het vet daar te laten bevriezen, was ik zo gemotiveerd en heb gebruik gemaakt van een afslanktraject bij Heleen. Mijn vetpercentage is nu vooral naar beneden gegaan en ben ik daarom veel gezonder. (Daar was ik wel van geschrokken) Ik ben ook enthousiast over de greens die ik nu iedere ochtend neem. Ik voel me veel fitter!

C. v.d.V
29/12/2017

Acoustic Wave theray
Wauw Heleen (#Body Clinic Bedum)! Gefeliciteerd met je 6 jarig bestaan! Ik ben nog steeds erg blij met jouw behandelingen. Na mijn 2 zwangerschappen, waarbij ik 2x erg veel aankwam (??) had ik veel striae. Inmiddels alle kilo's meer dan kwijt maar het vel ging niet meer terug helaas. Door de acoustic wave ziet het er veel strakker en rustiger uit, zo fijn!

V M
13/11/2017

6 jarig bestaan
Gefeliciteerd Heleen. Wat knap van je dat je er zo' n mooie zaak van hebt gemaakt. Veel plezier zaterdag 25 november, op deze speciale dag.

G R
12/11/2017

begeleiding bij het afvallen
Ik ben flink afgevallen en kan zeggen dat ik nu een goede levensstijl heb. Dat heb ik geleerd bij Heleen op een prettige en zeer persoonlijke manier, dat krijg je nergens meer tegenwoordig! Dus een dikke 10 voor Body Clinic Bedum!!

F. V
18/10/2017

Vet bevriezen
Ik ben blij dat deze behandeling bestaat. Ondanks dat mijn eetpatroon goed is en ik ook genoeg beweging krijg, lukte het mij niet om wat van mijn dikkere buikje af te krijgen. Ik heb een behandeling in het midden van de buik en daarna nog een behandeling schuin op de buik gehad. Het resultaat is perfect!! Bedankt!

A W
05/09/2017

Cryo behandeling
Een zeer prettig ontvangst en uitleg over de behandeling. Ik kreeg ook een bodyanalyse die ook het vet rond je organen aangaf en je metabolische leeftijd, ik ben er wel van geschrokken. Ik kreeg er nog gratis een (dieet) voedingspatroon bij. (wat een service)

H M
09/06/2017
Share our website