Ervaringen / recensies

  Reageer

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Onderkin
Eerst een traject cryo-bevriezen gedaan en daarmee al wat vet kwijt geraakt van mijn onderkin. Daarna de behandelingen EMSFACE gedaan en heb ik een mooiere kaaklijn gekregen. De huid van mijn gezicht is ook verbeterd, zachter, gladder, strakker, eigenlijk ben ik er wat jonger op geworden :), het is allemaal wat gelift. Je bent goed bezig Heleen met de mooie behandelingen die je aanbied!

N .

Emsface
Wauw, wat een mooie behandeling. En wat een geweldig resultaat! Het voelde een beetje vreemd en je weet niet wat je kunt verwachten. Maar dit is echt een experience!

A .

EMSFACE
Wat een geweldige behandeling! En wat een geweldig resultaat al na één behandeling. Het geheel werd afgesloten met een hydraterend masker en meer! Ik heb een heerlijk uurtje gehad!

R P

Combinatie
De combinatie die Body Clinic Bedum aanbied vind ik fijn! Eigenlijk alles voor gezondheid, afslanken en je lijf wat mooier maken op een natuurlijke manier. Dit werkt ook op hoe ik mij nu voel, ik zit beter in mijn vel. Je krijgt altijd een eerlijk advies en de behandelingen geven een heel goed resultaat. Ik heb de cryo behandelingen gedaan voor mijn buik en vervolgens onderkin. Ik heb de huid van mijn buik wat strakker gekregen met de shockwave therapy en emslim. Mijn vetpercentage is verbeterd en mijn spieren zijn toegenomen, dat volgen we met de bodyanalyse. Ik wil graag gezond ouder worden. Ik blijf gewoon af en toe langs komen!

Ineke V

Cryo-behandeling
Tijdens een cryo behandeling kreeg ik een heel handig overzicht mee met allemaal tips en een uitgebreide bodyanalyse. Ik hecht ook veel waarde aan de trainingen die Heleen heeft gevolgd op gebied van orthomoleculaire gezondheid.

H V

Hifu en cellulite behandeling
Ik kom al jaren bij Heleen, voor een betere gezondheid en een strakkere mooie huid en dat geeft me veel zelfvertrouwen. De Hifu behandeling heeft me een mooie strakkere decolleté gegeven. Onlangs ook het gezicht gedaan. Ik moet nog even geduld hebben voor het resultaat maar ik heb al een opener blik dankzij de wenkbrauw lift. Mijn lievelingsbehandeling is de huidverstrakking voor mijn benen en buik, de Acoustic wave therapy, daar heb ik gladdere en mooie benen van gekregen en nog nauwelijks cellulite. Ik durf nu weer in korte broek. Ik ben ook fan van de mooie producten die je verkoopt!

F D

Onderkin bevriezen
Ik was al tevreden met het resultaat van de 3 onderkin bevries behandelingen. Maar heb toch nog een keer een losse behandeling gedaan. Dat heeft heel goed uitgepakt en mijn onderkin is weer een stukje strakker geworden. Heel fijn dat je zo naar Body Clinic Bedum kunt voor een losse behandeling en dan niet weer het hele pakket hoeft af te nemen. Groetjes van een blije dame (smile)

A .

Cryolipolyse
De cryolipolyse behandelingen (ik heb er 2 gehad op mijn buik) Hebben mij gelukkig gemaakt. Ik zit weer goed in mijn vel. Deze mevrouw heeft kennis van de orthomelucaire gezondheid en dat spreekt mij ook zeer aan. Ik heb zoveel gezondheidstips ontvangen, waar krijg je dat nog?

H .

Cryolipolyse en top ervaring!
Ik was al jaren aan het jojoën en ben al bij verschillende salons geweest en heb ik verschillende behandelingen uitgeprobeerd zoals de cryolipolyse. Maar altijd zonder blijvend resultaat. Pas toen ik bij Body Clinic Bedum kwam merkte ik verschil van kwaliteit in de behandeling en de natuurlijke ongedwongen sfeer zorgde ervoor dat ik heel gemotiveerd bleef wat betreft mijn nieuwe gezonde eetgewoontes. Door het mooie resultaat van de behandeling en stimulans lukt het mij nu wel om een blijvend resultaat te houden. Blij!!

Annemarie B

Traject kin bevriezen
Ik heb net een traject van drie behandelingen voor de kin bevriezing gedaan bij Body ClinicBedum. Het is me heel goed bevallen. De behandeling voelt koud maar is goed te doen en gaat heel snel. Ik vind het erg mooi geworden. Hele goede service.

B V

HIFU
Ik was verrast van het resultaat na de cryo- behandelingen voor mijn kin. Maar ik wilde graag de huid nog wat fraaier en vooral strakker en gelukkig had je daar het nieuwe apparaat HIFU voor. Dus heb ik ook voor deze (wel pittige) behandeling gekozen. Ik voel dat het al wat doet, een trekkend gevoel en het begint nu een beetje te jeuken. Ik moet nog even geduld hebben voordat je het resultaat ziet, want uiteindelijk gaat mijn lichaam zelf weer collageen aanmaken. Ik vond het mooi de positieve wetenschappelijke onderzoeken hierover te lezen. Dus ik heb er alle vertrouwen in!

M W

Een nieuwe start !
Wat een geweldige klik voel ik met Heleen ! Ze is kundig integer en belooft niets wat ze niet kan garanderen . Ik ben slank en kwam voor vet bevriezing bij mijn hals, maar ben door mijn vertrouwen in Heleen , een heel programma aan gegaan . Al na 1 dag appte ik Heleen dat ik al resultaat bij mijn buik en mijn hals zag . Heleen gaf keurig aan dat dat eigenlijk niet kan . Nu na de tweede behandeling van hals en buik is zelfs Heleen enorm verrast hoe mijn lichaam direct na de behandelingen al reageert. Naast het bevriezen van vet, doe ik ook de versteviging van de huid . Zoooo blij met het resultaat nu al en we zijn nog niet eens klaar. Heleen geeft ook aan als ze een behandeling overbodig vindt, dat geeft mij vertrouwen en een goed gevoel . Mijn lichaam gaat steeds meer passen bij hoe het ooit was en hoe ik mij voel . Zoals ik al aangaf in het begin : het voelt voor mij als een nieuwe start ! Het mezelf gunnen om m’n lijf terug te krijgen . Dankjewel lieve Heleen !

H H

Acoustic Wave Therapy
Voor de cellulite op mijn benen heb ik een kuur gehad met de Acoustic Wave Therapy. Je voelt harde tikjes die aangebracht worden met een soort pistool. Je voelt direct dat het wat voor je huid doet. Na de behandeling zie je een rode gevlekte huid. Ik heb een heel goed resultaat gekregen. Ik zag na de vierde behandeling al een goed verschil. Een mooie elastische en strakkere huid heb ik gekregen. Ik heb ook mijn billen laten doen. Daar had ik van die lelijke putjes in, die ook te zien zijn door je kleding heen, als je een strakke broek aan hebt. Die putjes zijn helemaal weg! Ik had voldoende aan 10 behandelingen. Ik kan deze behandelingen zeker aan bevelen en ook bij Body Clinic Bedum. Je krijgt daar alle tijd en aandacht.

B. Zwama

Onderkin bevriezen
Ik heb een mooie kaaklijn gekregen en een strakkere huid dankzij de cryo behandeling voor de kin. Bijna 3 weken na de 2e behandeling zag ik het eerste resultaat. Nu 3 weken na de 3e behandeling zie ik een mooi en goed verschil. Ik vond het de eerste keer wel spannend en een vreemd trekkend gevoel, maar dat went heel snel.

A Slagter

15 kilo afgevallen
Zeer goede begeleiding en persoonlijke aandacht! Het is mij in de afgelopen 10 jaar nooit gelukt om af te vallen en mijn buikomvang te verminderen. Sinds ik bij Heleen ben heb ik geleerd zelf verantwoording te nemen voor mijn gezondheid, niets gaat vanzelf en die knop moest om! Dieet gecombineert met een cryolipolysebehandeling voor de buik. Inmiddels 15 kilo kwijt en een mooiere buik!

D van der Laan

nou moe
ik ben bij Heleen geweest, niet omdat ik dik ben, maar wilde graag iets minder buikvet, behandeling ondergaan. mijn bmi was. 28, ben gespierd dus mijn bmi is niet zaligmakend omdat spieren meer wegen dan vet. Mijn buikspieren komen weer iets te voorzien, maar ik vroeg Heleen om nog een behandeling, met korting…die korting die ze me aanbood was okee. Maar nu komt het, ze schreef : ik heb even in uw dossier gekeken en zag dat u heel veel vet heeft….Dat raakte me, want als ik sta is mijn buik bijna vlak, terwijl ze tijdens de behandeling zei, je hebt heel veel binnenvet ( om de organen ). nou zeg….dat raakte toen al. Een deskundige die zei tegen me, dat ze dat niet kon en kan meten op een weegschaal en zo’n tang waarmee ze je vet vastpakt….Ze heeft geen rekening gehouden met mijn behoorlijke gespierde bovenarmen, borstspieren en mijn grote schouderpartij. Dus ik ga er niet weer heen, of ze zal me het moeten uitleggen . Mijn mening van nu is, dat ze ondeskundig is maar zeker wel aardig en haar ruimte is prima in orde…let wel, in mijn geval vind ik haar ondeskundig, ik kan niet over en voor anderen spreken .

elze schollema

3Care
Ik heb eindelijk een leefstijlprogramma gevonden die bij me past. Het is heel goed te doen, ik voel me eindelijk weer fit en ben al 15 kilo kwijt. En ik ben vooral vet kwijt en wordt daardoor gezonder.

Anneke .

cryolipolyse
Wat een mooie nieuwe cryolipolyse apparaat heb je gekregen. Ik kon mijn hele buik nu laten behandelen met 3 applicatoren. De zes weken zijn nog niet voorbij, maar ik zie al veel verschil. Volgende keer wil ik graag mijn rug laten behandelen. Zeer tevreden dus!!!

Sandra V

Vet bevriezen en afslanken
Top Service!!!!!!

M de Jager

Kin bevriezen
Ik was je eerste klant (jij zegt client) die de kin bevriezing heeft gedaan. Binnenkort de 3e behandeling en ik vind het nu al heel mooi geworden. Ik had dit bijna in Amsterdam laten doen maar bij jou betaal ik veel minder. Dan wil ik over een poos nog mijn buik laten doen.

A. .
Share our website