Ervaringen / recensies

  Reageer

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Vet bevriezen en afslanken
Top Service!!!!!!

M de Jager

Kin bevriezen
Ik was je eerste klant (jij zegt client) die de kin bevriezing heeft gedaan. Binnenkort de 3e behandeling en ik vind het nu al heel mooi geworden. Ik had dit bijna in Amsterdam laten doen maar bij jou betaal ik veel minder. Dan wil ik over een poos nog mijn buik laten doen.

A. .

Cryolipolyse
Dit weekend een nieuwe broek kunnen kopen van 2 maten kleiner, dit dankzij 2 van deze mooie behandelingen. Ik kan het iedereen adviseren!

A .

dieet en Emslim
Ik ben al zo lang bezig en heb al heel veel geprobeerd. Nu Emslim behandelingen gecombineerd met 3care dieet. Dit is het voor mij! Afgevallen en een mooie strakke buik gekregen. Bedankt Heleen!

A v.d. W

cryolipolyse behandeling
Dik tevreden! Misschien moet ik 'dun' tevreden zeggen. Slechts één behandeling ondergaan door de buik te laten bevriezen, met een prachtig resultaat. Ik ben superblij. Ook prettige uitleg gekregen!

H W

3Care
Eindelijk een dieet gevonden (mocht ik niet zeggen) het is een leefstijl, waar ik echt goed mee kan afvallen en me eindelijk ook weer energieker voel. Ik had al van alles geprobeerd! Hiermee gaat je lichaam direct in de vetverbranding en spieren blijven behouden. Ik eet echt heel lekker en wandel daarbij iedere dag een half uur. Ik ben al een paar kilo kwijt en al veel vet in een paar weken tijd. Binnenkort krijg ik weer een meting met de bio resonantie en kunnen we de verbeteringen (hoop ik) ook zien. Ik heb alle vertrouwen in 3Care.

R. O.

EMSLIM
Dankzij de EMSLIM behandelingen ben ik afgevallen, dat is me nooit eerder gelukt. Mijn figuur is positief veranderd. Wat een mooie uitvinding.

. .

EMSlim
Oh wat is dit een mooie kuur. Ik zie mijn buik veranderen. Ik vind die samentrekkingen nu zelfs prettig. Ik sport normaal heel actief, maar dat lukte nooit met mijn buik, nu zie ik hem slanker worden. Ik ga er nog even mee door hoor.

. Bakker

eMSlim
Geweldige ervaring Voelde dat het echt wat deed Goede uitleg Ben in overweging

Janet Hofman

Begeleiding bij het afvallen
Onder begeleiding de detox kuur gedaan in combinatie met lymfedrainage behandelingen. Totaal 10 kilo afgevallen en dat op een perfecte verantwoorde manier. Het voordeel van de kuur is dat je precies weet wat en je gaat eten en alle recepten kreeg je erbij. Alles in een leuk pakket. Ook nog een cryolipolyse behandeling gehad voor de buik, dit was echt een cadeautje hoor! En een heel mooi resultaat! Ik heb fijne begeleiding gehad en ben dus heel positief!

A S

Vet bevriezen
Na eerst alles te hebben vergeleken, koos ik voor Body Clinic Bedum vanwege de prijs/kwaliteitsverhouding. De behandeling duurde ongeveer een uur en ondertussen lag ik heerlijk met een kopje thee en tijdschrift. Na 6 weken ben ik vooral vet kwijt aan de zijkant/taille. En dat hoopte ik ook, dus ik ben zeer tevreden!

H Been

Stress reductie
Heel tevreden met de stress reductie. Ik heb d.m.v. oefeningen geleerd hoe is me positiever kan voelen. Ik schrok van het resultaat van de stress-test, ik ben er direct mee aan de slag gegaan, zoiets doe je uiteindelijk ook voor je gezondheid. Het heeft me veel zelfvertrouwen gegeven en ik zit nu gewoon goed in mijn vel. Af en toe doe ik de stress-test nog wel even bij Heleen.

. B

3D Massage
De behandelingen ingezet om mijn spierspanning te verminderen en dat is zeker gelukt. De stoel masseert schouders, nek, rug, benen, armen en een voortreffelijke voetmassage.

H .

Cryolipolyse
Slechts één cryolipolyse behandeling op de buik heeft mij 100% meer zelfvertrouwen gegeven!!!

. .

Vet bevriezen
Ik heb een mooi effect gehad na een cryo behandeling op de buik en heb nu nog een behandeling gedaan voor de zijkanten / lovehandles. Ik verwacht er weer een mooi resultaat van. Ik ben ook tevreden over de adviezen die ik kreeg. Bedankt.

B .

Vet bevriezen met de cryo behandeling
Dit was voor mij wel de meest geschikte behandeling ooit (al heel veel geprobeerd) Ik heb een mooie buik gekregen met minder vet. Met begeleiding ook nog afgevallen en het persoonlijke contact vond ik erg prettig. :) :)

b z

Detoxkuur
Ik was één van de eersten die bij jou onder begeleiding de detoxkuur heeft gedaan. Ik was al zeer verrast over het mooie resultaat, maar je hebt me begeleid naar een goed eetpatroon. Ik voel me erg op mijn gemak bij jou, je hebt me gemotiveerd en laten inzien dat ik trots op mezelf kan zijn met dit mooie resultaat. Af en toe kom ik nog langs voor de heerlijke presso behandeling en kan ik ook weer even op de weegschaal om het resultaat te zien. Yes inmiddels 10 kilo afgevallen!!!!!!!!!

A. F.

Presso en lymfedrainage
Ik heb voor de lymfedrainage gekozen omdat het mij niet lukte om af te vallen. Heerlijke behandeling en nu lukt het om af te vallen. Dit had ik blijkbaar nodig!

H B

Detoxkuur
Fantastisch dat je nu ook de opleiding tot detoxcoach hebt gedaan. Ik ben tevreden over al jouw behandelingen en trajecten die je geeft. Ik kom gauw langs voor een detoxkuur, ik wil met een beetje meer energie de winter in gaan.

A V

Vet bevriezen
Ik heb een cryo-behandeling op de benen gehad en daarna een kuur voor huidverstrakking. Het is heel mooi geworden. Ik kreeg een oprecht advies. De sfeer is er goed, je gaat er gewoon graag heen.

H. F.
Share our website