Contact

Reageer

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Body Clinic Bedum

Welkom op de website van Body Clinic Bedum, (Groningen) Sinds 2011. Hier kun je terecht voor advies over en ondersteuning bij het verkrijgen van een gezond eet- en leefpatroon, afslanken, plaatselijke figuurverbetering, huidversteviging, spierversteviging en detoxen.
De nieuwste behandeling is de cryo behandeling, vet verliezen door te bevriezen.

Plaatselijk vetverlies door te bevriezen. Het bevriezen van vet is met name een effectieve behandeling voor de buik, de bekende "love handles" in de taille, de bovenbenen en de rug. Geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Vraag ook naar het total body concept. (Behandelingen en dieet kunnen worden gecombineerd)

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend (gratis)  intakegesprek met een “advies op maat” en bodyanalyse. We bespreken dan je doel en de mogelijkheden. Je kunt me mailen, info@bodyclinicbedum.nl (controleer altijd na het versturen van je mail, je map ongewenst of spam, je antwoord kan hierin terecht komen) of bellen naar: 06-12764602 (bij geen gehoor even mijn voicemail inspreken) Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Vriendelijke en gezonde groet,

Heleen Winterwerp

Share our website