Gezondheidsprogramma


3Care gezondheidsprogramma

Onze gezondheid wordt voor een groot deel bepaald door ons voedingspatroon. Maar hoe goed je ook je best doet, bijna niemand krijgt in deze tijd met een ‘normaal’ eetpatroon alle benodigde voedingsstoffen binnen. Soms weet men ook niet meer ‘wat is nu gezond?” Met tal van klachten zoals hoge bloeddruk, overgewicht, vermoeidheid, slecht slapen, buikvet etc. tot gevolg. Maar ook door stress, verzuring, medicatie etc. raakt het lichaam uit balans. Door het lichaam op celniveau te reinigen en te ondersteunen ontstaat er rust. Daar is een gezond lichaam bij gebaat, want vitaliteit begint met een ‘schoon’ lichaam, vrij van onnodige vetreserves en afvalstoffen.

Het 3Care gezondheidsprogramma zorgt ervoor dat het lichaam afvalstoffen en overtollige vetreserves verliest, maar zonder dat dit ten koste gaat van gezond spierweefsel. Het doel is dat iedereen lekker kan eten, zonder tekorten. Daarbij is het belangrijk voldoende water te drinken en dagelijks een half uur in de buitenlucht te bewegen.
 
Uitgangspunten
RUST – Herstel en voorkom tekorten. 
Een sterk huis heeft een sterk fundament nodig. Het zelf herstellend vermogen van ons lichaam moet daarom aangesproken worden. Door middel van een 28-daagse APK krijgt je lichaam als het ware een boost!
REINHEID – Geef darmen rust. Meer dan 70% van de huidige ziektebeelden vindt zijn oorsprong in de darmen. Het programma zorgt voor reiniging op celniveau. De relaties tussen darmen, stress, vermoeidheid, concentratieproblemen, vetopslag, hormonale klachten en voeding is inmiddels al bewezen. Daarom is darmherstel essentieel.
REGELMAAT – Reinig periodiek op celniveau. Begin met uw cellen te ontdoen van reservevet en ongewenste afvalstoffen.

Fase 1
Is bedoeld voor reiniging en herstel op celniveau. Het lichaam wordt overgeschakeld van een koolhydraatverbrander naar een vetverbrander. Dit gaat door 6 tot 12 keer per dag iets te eten. Je mag geen hongergevoel ervaren. In eerste instantie duurt deze fase 28 dagen. Als er meer tijd nodig is voor herstel, dan kan dit.

Fase 2
Is de overgang naar stabiliteit in het lichaam. Zo wordt de kans op terugval zoveel mogelijk beperkt. In deze fase gaat het lichaam stabiliseren. Je komt in een fase, waarin de gezonde levensstijl een vanzelfsprekendheid wordt. Je gaat je voedingspatroon geleidelijk uitbreiden en leer je jezelf bij te sturen, om terugval te voorkomen. Ook dit is een belangrijke fase, je wilt immers blijven genieten van een duurzaam resultaat.

Meten is weten
De resultaten gedurende het programma kunnen we meten met de Tanita en Quantum Magnetic Resonance Analyzer. Hiermee kunnen we o.a. vetzuren, vtaminen en mineralen, celveroudering, verzuring, etc. meten.
Zie info: (Tanita bodyscan en Bioresonantiemeting).
Hiermee wordt de start van het programma en vervolgens verbetering van de gezondheid gedurende het programma, duidelijk in beeld gebracht.
 
Het startpakket van 3care is v.a.139,90 euro en omvat:
Een informatiemap met een uitgebreide beschrijving van het programma, voedingslijsten, boodschappenlijsten, tips, voorbeeldmenu’s met recepten voor 28 dagen, en hoe verder na de eerste 28 dagen. Een inlogcode voor de website met toegang tot nog meer informatie en recepten.
 
Het 3Care-programma kan een gunstige invloed hebben op:
Allergieën – Anti-aging – Bloeddruk – Bloedsuiker – Cholesterol – Concentratie – Darmen – Diabetes type II – Energie en vitaliteit – Eczeem – Fybromyalgie – Spieren en gewrichten – Hart- en vaatstelsel – Hersenen – Hoofdpijn – Huid – Insulineresistentie – Immuunsysteem – Libido – Menopauze – Migraine – Overgewicht – Pijn – Pré zwangerschap – Prostaat – Schildklier – Slaapkwaliteit – Spieren – Sport – Vermoeidheid – Zenuwstelsel 

Kijk voor meer informatie over het programma ook op www.3care.eu Maak vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek. Dit kan via het contactformulier op deze website of mail naar: info@bodyclinicbedum.nl
Share our website