Ervaringen / recensies

  Reageer

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Acoustic Wave theray
Wauw Heleen (#Body Clinic Bedum)! Gefeliciteerd met je 6 jarig bestaan! Ik ben nog steeds erg blij met jouw behandelingen. Na mijn 2 zwangerschappen, waarbij ik 2x erg veel aankwam (??) had ik veel striae. Inmiddels alle kilo's meer dan kwijt maar het vel ging niet meer terug helaas. Door de acoustic wave ziet het er veel strakker en rustiger uit, zo fijn!

V M

6 jarig bestaan
Gefeliciteerd Heleen. Wat knap van je dat je er zo' n mooie zaak van hebt gemaakt. Veel plezier zaterdag 25 november, op deze speciale dag.

G R

begeleiding bij het afvallen
Ik ben flink afgevallen en kan zeggen dat ik nu een goede levensstijl heb. Dat heb ik geleerd bij Heleen op een prettige en zeer persoonlijke manier, dat krijg je nergens meer tegenwoordig! Dus een dikke 10 voor Body Clinic Bedum!!

F. V

Vet bevriezen
Ik ben blij dat deze behandeling bestaat. Ondanks dat mijn eetpatroon goed is en ik ook genoeg beweging krijg, lukte het mij niet om wat van mijn dikkere buikje af te krijgen. Ik heb een behandeling in het midden van de buik en daarna nog een behandeling schuin op de buik gehad. Het resultaat is perfect!! Bedankt!

A W

Cryo behandeling
Een zeer prettig ontvangst en uitleg over de behandeling. Ik kreeg ook een bodyanalyse die ook het vet rond je organen aangaf en je metabolische leeftijd, ik ben er wel van geschrokken. Ik kreeg er nog gratis een (dieet) voedingspatroon bij. (wat een service)

H M

Anti cellulite
Op dit moment doe ik een kuur om mijn cellulite op mijn benen te verminderen. Ik zag na een aantal behandelingen al verschil. Mijn huid wordt strakker, zachter en gladder en de vetklontjes zijn al weg. Ook mijn billen krijgen een liftend effect :) Ik denk dat ik in de zomer wel weer in korte broek durf te lopen. Bedankt Body Clinic Bedum

H V

Cryo en acoustic wave therapy
Ik heb de cryo behandeling gedaan en daarna een aantal behandelingen met de (awt) om mijn buik weer strakker te krijgen. Ik ben slanker geworden en mijn huid veel mooier :)

A V

Vet bevriezen
Onlangs heb ik mijn tweede cryo behandeling gehad, bij de eerste een verlies van 4 cm en daar kwam nu nog eens 5 cm bij. Super toch!! Als extra service kreeg ik tips mee en ben ik vervolgens ook nog een paar kilo kwijtgeraakt. Ik kan iedereen aanraden naar Body Clinic Bedum te gaan!

J K

Sysara
Door een knieblessure kan ik tijdelijk niet sporten. Met de Sysarakuur houd ik mijn spieren in conditie. De weegschaal houdt mijn kilo's en vetpercentage in de gaten nu ik tijdelijk veel minder actief kan zijn. Het is altijd gezellig bij Heleen, ze stimuleert mij om gezond te eten.

T. Z.

cryolipolyse
Wat een super behandeling dat vet bevriezen op de buik. En door de tips die ik kreeg ben ik ook nog afgevallen. Ik ben weer klaar voor de zomer. dankjewel!!

Jannie K

Detoxkuur
Professioneel, goed advies, persoonlijke benadering. Ik heb de detoxkuur gedaan in combinatie met de lymfedrainage. Ik heb vooral meer energie gekregen.

M van de Broek

Vet bevriezen
Ik ben blij met mijn omvangvermindering, ik heb weer een taille gekregen. Binnenkort krijg ik mijn tweede behandeling, want het werkt wel een beetje verslavend :)

L V

Compliment
Leuk dat je nu een een pagina hebt waar je een reactie op kan zetten. Ik ben met jouw hulp heel veel gewicht kwijt geraakt en je was altijd geduldig met mij, daar wil ik je zeker een compliment voor maken. Bedankt!

Anneke Boer

Cryolipolyse
Ik kan zeggen dat ik heel tevreden ben met het resultaat van 6 cm verlies. Ik vond de behandeling wel een beetje spannend, maar viel uiteindelijk reuze mee.

A. Visser
Share our website