Innerwave detoxkuur arrangement


Innerwave Detoxkuur arrangement.
Heb je altijd al eens willen detoxen? Omdat je meer energie wil, een mooiere huid, beter immuunsysteem, makkelijker afvallen en een start voor een gezondere leefstijl. Dan is het begin 2019 het juiste moment! De Innerwave Detoxkuur mild voor 11 dagen of basis voor 15 dagen inclusief de 100% natuurlijke supplementen en voedingsadvies met recepten. Gecombineerd met 3 Pressotherapie / lymfedrainage behandelingen incl. infrarood om het reinigen van je lichaam te stimuleren (kijk voor meer informatie over deze behandeling bij de pressotherapie elders op deze website), daarbij een pakking voor je buik, de ingredienten van deze cosmetische pasta bevorderen de afval-en gifstoffen en helpen vetten afbreken.
 

Hierbij ontvang je ook nog een sample pakket met Alka kruidenthee en Alka voetenbad en daarbij 4 weekmenu's met recepten voor lekkere en gezonde voeding. Hiermee maak je makkelijk een start met een gezonde leefstijl.
Normaal € 270,- Aanbieding tot juli 2019  € 230,-  
(zie elders op deze website de uitgebreide informatie van deze Innerwave detox/gezondheidsprogramma)


Reset body & mind. Let’s Detox!  
Feel alive!
Innerwave is hét 100% natuurlijke gezondheidsprogramma dat lichaam en geest reinigt. ‘Innerwaven’ is een unieke formule waarmee je op simpele, doeltreffende en toegankelijke wijze werkt aan een gezonder en energieker leven. Na enkele weken schreeuw je het al uit: I’m Alive!!!
 
Share our website